Понеделник, Февруари 24, 2020

Роднините на 28-годишен мъж от Враца винят медиците от Спешна помощ за смъртта му. Починалият Веселин Георгиев се е почувствал зле в четвъртък, когато се прибрал от работа (работи като багерист). Майка му Виолета Василева поискала веднага да потърсят лекарска помощ, но той отказал. В петък сутринта бил много отпаднал и дишал трудно. Майката повикала линейка, която дошла бързо – за 10 минути. По думите на жената медиците дори не са му измерили кръвното. Имали проблеми да го занесат до линейката, защото е пълен. Повикали пожарникари на помощ, които го изнесли на платнище.

Виолета Василева видяла, че са го хвърлили на една страна в линейката. позволили ѝ първоначално да се качи при него. Не успели да запалят веднага колата на Спешната помощ, пожарникарите я бутали, за да тръгне. При потеглянето Веселин се обърнал по лице. Не можеше да диша и помолих да го обърнат, разказа майката. Свалили я от линейката по средата на пътя. Тя успяла да стигне с друго превозно средство до болницата. Там я попитали дали носи личната карта на сина си, тя я предала и тогава ѝ казали: „Ами той почина”.
Бил починал от инсулт.
Вижте покъртителната история във видеото на БТВ:

Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.
  • Публикуването на коментара е спряно.
    Инж.НадеждаМихайлова · преди 8 месеца
    Този човек е починал от инсулт защото е с голямо наднормено тегло и само защото е бил много млад е успявал да не получи до тогава този инсулт или инфаркт.А иначе това, че в линейката не са успяли да го обърнат не е правилно.
Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up