Понеделник, Септември 23, 2019

Ще бъде открито ново звено за психологична и немедицинска грижа в Националната специализирана болница за активно лечение на хематологични заболявания.
По този начин психолозите ще могат да помагат както на пациентите, така и на медицинския персонал, съобщават от лечебното заведение.
На 29.08.2019 г., четвъртък, в 11:00 часа в заседателната зала на Националната специализирана болница за активно лечение на хематологични заболявания ще бъде представена новата структура.

hematologyhospital bg

Дейността й ще бъде ориентирана към две групи, пациенти и служители на болницата.
Напълно безплатно пациентите и техните семейства ще могат да осъществяват индивидуални консултативни срещи със специалисти психолози.
Освен това ще им бъде предоставено психотерапевтично проследяване по време на лечението. Предвижда се и сформирането на групи за емоционална подкрепа.

 Новато звено ще осъществява и консултиране на медицинските екипи в комуникацията им с пациентите, както и превенция на бърн аут синдрома.
Ще бъдат провеждани т. нар. Балинт групи, в които се работи с емоционалните реакции на медицинските специалисти при практикуването на тяхната професия.

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. За повече информация, относно тарифите и рекламните формати, свържете се с нас на телефон: 0885 815 108. Ако сте станали свидетел на събитие, което смятате, че трябва да стане обществено достояние, изпратете ни новината на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  Дарения за някоя от нашите каузи, можете да направите от тук. Благодарим за подкрепата!

Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up