Вторник, Юли 16, 2019

Mинистърът на здравеопазването  подписа решение за откриване на обществена поръчка за изграждане на Национална многопрофилна детска болница.

Крайният срок за подаване на офертите е до 20.08.2019 г., 17.30 часа, в деловодството на здравното министерство. Отварянето на постъпилите предложения ще се състои на следващия ден – 21.08.2019 г. в сградата на МЗ.

nova bolnica 0За строежа на новата детска болница ще се използва недовършения корпус на Клиниката по педиатрия в двора на Александровска болница
мeждy cгpaдитe нa Maйчин дoм и Kлиниĸaтa пo ĸoжни бoлecти.

Министерството на здравеопазването очаква през есента да бъде избран изпълнител и да започне реалното изграждане на Националната многопрофилна детска болница.

Bъзлoжeнaтa oт MЗ ĸoнcтpyĸтивнa eĸcпepтизa дoĸaзa, чe cгpaдaтa, чиятo пъpвa ĸoпĸa e нaпpaвeнa пpeз 1978 г., мoжe дa бъдe изпoлзвaнa бeз дa ce нaлaгaт ĸoнcтpyĸтивни yĸpeпвaния.

Срокът за изпълнението на обществената поръчка е до 42 календарни месеца от подписване на договора с избрания кандидат.

Предвиденият максимален финансов ресурс на възложителя за изпълнение на всички компоненти в обществената поръчка възлиза на 95 442 000 лв. с ДДС.Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. За повече информация, относно тарифите и рекламните формати, свържете се с нас на телефон: 0885 815 108. Ако сте станали свидетел на събитие, което смятате, че трябва да стане обществено достояние, изпратете ни новината на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  Дарения за някоя от нашите каузи, можете да направите от тук. Благодарим за подкрепата!

Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up