Неделя, Септември 22, 2019

Новият център ще отвори врати от октомври, съобщиха от БНР.
Инициативата е на столичен медицински център, а новото звено, което ще се помещава в сградата на бившата болница, ще разполага с лекарски кабинети, денонощна лаборатория и дневен стационар.

lineika 2

През седмицата центърът ще работи от 16.00 ч. до 8.00 ч., а в почивните и празничните дни ще бъде на разположение на пациентите денонощно.

Дневният стационар ще има четири легла, а филиалът на ЦСНМП в Радомир ще предостави линейка.

По решение на местния общинския съвет за нуждите на звеното ще бъдат отдадени под наем шест помещения в бившето детско отделение. Договорът ще е с продължителност 5 години, но при интерес може да бъде удължен.

Освен жителите на Радомир от здравната услуга ще могат да се възползват и пациенти от съседните общини Земен и Ковачевци.

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. За повече информация, относно тарифите и рекламните формати, свържете се с нас на телефон: 0885 815 108. Ако сте станали свидетел на събитие, което смятате, че трябва да стане обществено достояние, изпратете ни новината на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  Дарения за някоя от нашите каузи, можете да направите от тук. Благодарим за подкрепата!

Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up