Вторник, Септември 17, 2019

На интернет страницата на Българския зъболекарски съюз  д-р Николай Шарков, председател на УС на БЗС отправя покана  за Извънредния конгрес на БЗС.

bzs

Уважаеми колеги,
Във връзка с предложения, постъпили в офиса на БЗС под различни форми относно проекта на Правилата за добра медицинска практика на лекарите по дентална медицина, представен за обсъждане на делегатите на Извънредния конгрес на БЗС насрочен на 21-22 юни 2019 г. и твърдения с невярно съдържание, разпространявани в социалните мрежи
ОТПРАВЯМ ПОКАНА
Излъчени от вас представители на отделните групи в социалните мрежи да вземат участие в заседанието на Управителният съвет на БЗС, което ще се проведе на 20 юни 2019 г. от 14:00 ч. в парк-хотел „Москва“, гр. София.

Източник: БЗС

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. За повече информация, относно тарифите и рекламните формати, свържете се с нас на телефон: 0885 815 108. Ако сте станали свидетел на събитие, което смятате, че трябва да стане обществено достояние, изпратете ни новината на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  Дарения за някоя от нашите каузи, можете да направите от тук. Благодарим за подкрепата!

Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.
Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up