Петък, Август 23, 2019

Мая Илиева, медицински специалист, организатор на протестните шествия на медицинските сестри за област София, все участие в дискусията на Кръглата маса за здравеопазването.

"Всички говорим тук за приходи, за разходи, печалби, конкуренция, но никой не говори за контрол."

"Защо в болниците заплатите на медицинските сестри трябва да зависят от броя на преминалите пациенти и клинични пътеки?" попита още Мая Илиева.

Тя припомни за неспазените обещания на здравния министър и в тази връзка Илиева зададе и въпросите си :
Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. За повече информация, относно тарифите и рекламните формати, свържете се с нас на телефон: 0885 815 108. Ако сте станали свидетел на събитие, което смятате, че трябва да стане обществено достояние, изпратете ни новината на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  Дарения за някоя от нашите каузи, можете да направите от тук. Благодарим за подкрепата!

Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.
 • Публикуването на коментара е спряно.
  ..... · преди 1 месеца
  Всички вие лекари( от съюзи и институции) сте се надули от лапане. Още малко и хората не мед.сестри ще ви задават тези въпроси. Още малко и нашите деца ше ви сложат на място. Ще има паметници на вашата дейност, защото здравето им е показател за вашата кадърност и мисия. Ще има пак 40 год. Стигат. И вие ще бъдете в центъра на торнадото и ще отговаряте за геноцида, който всеки лично извършва. Изнасяте тука некаква информацийка - да отбиете номера. Пишете си съдбата! Всеки ще сърба, каквото е надробил.! Ха, да ви е сладко!
 • Публикуването на коментара е спряно.
  гост · преди 1 месеца
  първо да дадат достоъйно заплащане,контролът сам ще се наложи.какви са правата на мед.сестра?
 • Публикуването на коментара е спряно.
  Гост · преди 1 месеца
  Май ше си внасят сестри от Африка ,защото от друго място по света няма да могат.Много нищожни заплати.
Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up