Събота, Август 24, 2019

Като част от научната конференция по психиатрия и клинична психология в София бе представена платформата "DPUK" представляваща широк спектър от медицински проучвания от цяла Великобритания.
DPUK беше представена от Сара Баумайстер във връзка с изследванията върху деменции.

image
Чрез обединяването на над 40 от съществуващите проучвания на населението на Обединеното кралство, DPUK създава най-голямата в света проучвателна група за използване при изследванията на деменциите.

Информационният портал на DPUK обединява данни от над 2 милиона души в ресурс за свободен достъп.

Изследователите могат да идентифицират кои групи са подходящи за тях, да кандидатстват за достъп до данните и след това да ги анализират в сигурна, отдалечена среда с пълен пакет данни и анализ.

Тези кохорти са охарактеризирани и функцията за сравнение предоставя обобщение на данните, които са събрани в рамките групата. Цялата информация е с безплатен достъп.

Можете да разгледате порталът ТУК


Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. За повече информация, относно тарифите и рекламните формати, свържете се с нас на телефон: 0885 815 108. Ако сте станали свидетел на събитие, което смятате, че трябва да стане обществено достояние, изпратете ни новината на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  Дарения за някоя от нашите каузи, можете да направите от тук. Благодарим за подкрепата!


Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up