Петък, Февруари 03, 2023
Follow Us

Ангелина Бонева и Снежана Георгиева обсъждаха здравните политики в ефир Казаха се важни точки и се посочиха решенията Ангелина Бонева гостува в студиото на ТВ България 24, с водещ Снежана Георгиева. В предаването "Хитове в мрежата" водещата задаваше въпроси наравно със зрителите и отворената жива телефонна линия, а Ани отговаряше, без да губи време и посочваше стъпките,

през които пациента трябва да премине, към кои институции да се обърне и как да се разрешат проблемите. 

Ани Бонева не остави без коментар нито един въпрос и мнение, като добави, че за да се живее в нормална държава контролът е най-важен и трябва да се изисква от абсолютно всички. Не без причина Ани даде няколко важни примера:  1. Ако крадеш и не те хванат и накажат - няма да спреш. 2. Ако сме "на хранилка" - няма причина да се развиваме и да надграждаме. 3. Ако държавните болници не са търговски дружества, това няма да спре доплащането, дълговете и лошите практики. 4. Ако си в частния сектор и инвестираш - защо трябва да се приема, че пречиш на държавата да се развива!? 5. Както и защо лошите управници не трябва да бъдат поощрявани и да продължават да заемат ръководни постове в държавата, да са консултанти и от тях да зависи животът ни. Ани Бонева е част от екипа на ЦЗПЗ от самото създаване на сдружението. През годините Ани многократно доказва, че екипната работа и отговорното отношение  трябва да следва фактите и да дава добрите примери.  За повече, вижте видеото:


Хареса ли ви тази статия? Ако искате да не пропуснете някой от нашите анализи и коментари, можете да се абонирате за нашия седмичен бюлетин, като въведете имейл адреса си тук.


 

Каква е причината за липса на лекарства?

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Коментари

0
Илиян Славчев
4 months ago
Трябва да има Неутрална Единица Коректив!
А не да обикаляш 50 некомпетентни структури!
Иначе Българската нация е ДОЛНА НАЦИЯ!
Like Like
0
Илиян Славчев
4 months ago
След като, едно Министерство не се съобразява със Законите и самия Закон който то е изготвило, То НЕ СТРУВА!
През социализма нямаше много добри закони! Но имаше Комунистическа партия която се съобразяваше с пропуските!
Сега има закони! Но няма Прокуратура която да сезира и преследва институциите които не се съобразяват с човешките права постановени от Закона!
Like Like
0
Илиян Славчев
4 months ago
Няма и Министри които да приведат работата на съответното министерство и неговите под ведомствени структури в съответствие с постановките на Закона!
Ще ти отказват Диагностика! Няма да ти признават Уврежданията! Няма да ти осигуряват подпомагане в съответствие с тежестта на твоите Увреждания!
Наредили един куп - 1000 Очни лекара, които не си познават Занаята! - Половината Офталмология!
Мълчат като Задници! Или Лъжат Безогледно!
Едно изследване на Рефракцията не могат да проведат както трябва! Профан до профана! Идиот до идиота!
Съжалявам!
Но това е реалната картинка!
И то по отношение на Експертния съвет по медицинска специалност "Очни болести"!
Like Like

Можете да коментирате статиите, но трябва да се регистрирате на сайта!

Най-новите статии

Log in or Sign up