Понеделник, Юни 01, 2020

На 12 и 13 юни 2019 г. в аулата на Националния център по трансфузионна хематология ще се проведе 59-та Национална конференция по трансфузионна хематология.
 

poster 14 june
Ще бъде представен цялостен отчет на извършената дейност по кръводаряване, диагностициране, преработване и предоставяне за приложение на кръв и кръвните съставки през изминалата 2018 година.

По време на събитието информацията ще бъде фокусирана  и върху иновациите  в областта на трансфузионната хематология.

Във форума ще вземат участие представители на Националния център по трансфузионна хематология ,  на районните центрове по трансфузионна хематология в Пловдив, Плевен, Стара Загора и Варна, както и на отделенията и лабораториите по трансфузионна хематология на многопрофилните болници в страната и др.


Утре, 12 юни от 12.00 часа, в аулата на Националния център по трансфузионна хематология (гр. София, ул. „Братя Миладинови” № 112), Националният център по трансфузионна хематология и Българският Червен кръст на тържествена церемония ще наградят с почетен плакет „Заслужен кръводарител“ дългогодишни кръводарители от цялата страна. Награждаването е по случай предстоящия Световен ден на безвъзмездния кръводарител – 14 юни.

ПРОГРАМА на събитието

Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up