Понеделник, Август 19, 2019

 Министър Ананиев свиква Конгресите на 31 май и на 6 юни, с цел избор на национални представителства на двете нови съсловни организации.
През октомври 2018 година Българската асоциация на зъботехниците и тази на фармацевтите попаднаха в обхвата на приетите от Парламента промени в Закона за съсловната организация на медицинските сестри, акушерките и асоциираните медицински специалисти.

mzПървия конгрес на Българската асоциация на зъботехниците ще се проведе на 31.05.2019 г. от 10 ч. в Аулата на УМБАЛ „Света Екатерина“ в София. Регистрацията започва в 9.00 ч.

Дневния ред ще започне с избор на мандатна комисия и приемане на Устава на Българската асоциация на зъботехниците и Кодекса за професионална етика.
След което ще се премине към избор на комисии, контролна и по професионална етика и на Национален съвет по качество,
както и представител във Висшия медицински съвет към министъра на здравеопазването.

Конгресът на Българската асоциация на помощник-фармацевтите ще се проведе на 06.06.2019 година от 10.00 часа
в зала „София" в сградата на Българския червен кръст на бул. „Джеймс Баучер" № 76.
Той ще протече при същия дневен ред, като Конгреса на зъботехниците, съобщават от Министерство на здравеопазването.

Нашият сайт се издържа от реклами и дарения. За повече информация, относно тарифите и рекламните формати, свържете се с нас на телефон: 0885 815 108. Ако сте станали свидетел на събитие, което смятате, че трябва да стане обществено достояние, изпратете ни новината на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  Дарения за някоя от нашите каузи, можете да направите от тук. Благодарим за подкрепата!

Въвеждане на коментар... Коментарите ще се опреснят след 00:00.

Бъдете първият коментирал тази статия.

Кажете нещо тук...
Впишете се с ( Регистрация ? )
или изпратете като гост

Log in or Sign up